Sorghum salat er en nem ret til en travl hverdag. Den er både sund, økologisk og velsmagende – derudover er Sorghum også et bæredygtigt ingrediens, da det er en kornsort som kan vokse i meget tørre og varme områder. Det gør at den ikke har behov for særlig meget vand! Salaten kan altid piftes op med de ønskede grøntsager, men vi kan godt lide at den er simple så alle smagende kommer frem.
Sorghum salat
Ingredienser
- 1 Agurk
- 2½ dl kogt hel sorghum*
- ½ dl Kalamata oliven*
- ½ dl hakket artiskokhjerter
- 3 stk forårsløg hakket
- basilikumblande i strimler
- 30 g græsk feta
- 2 spsk citronsaft
- ¼ tsk sort peber
Sådan gør du
- Kog hele sorghum efter anvisning på posen
- Bland de kogte sorghum, oliven, artiskokhjerter, forårsløg, basilikum og feta i en stor skål
- Rørolivenolie, citronsaft og sort peber sammen og hæld det udover salaten
- Rørrundt for at fordele dressingen
Noter
Mangler du tilbehør til sin sorghum salat? Prøv den med vores linsefrikadeller, som også er sunde og lækre!
Er du på udkig efter andre lækre opskrifter? Vi har lavet en masse opskrifter med vores produkter, som kan findes lige her.
0 kommentarer