Nonfood produkter

Vores nonfood produkter

Biogan går op i at beskytte vores kære planet. Derfor er vi opmærksomme på, at bæredygtighed skal være en del af og fylde andre steder end bare i fødevareindustrien. Vi har samlet et udvalg af miljøvenlige nonfood produkter i forskellige materialer, som hører sig til i dagligdagens husholdning og i køkkenet.

Ved at udbyde et sortiment af nonfood produkter i naturlige materialer, gør vi det nemmere for vores kunder at arbejde og leve miljøvenligt i hverdagen. Når man anvender træprodukter frem for produkter af mikroplast, skåner man miljøet, og det er derfor en bæredygtig handling at bruge naturlige redskaber i sin husholdning.

Vores sortiment

Vores produktsortiment er i konstant udvikling, og vi nyder at gå på jagt rundt i verden efter nye bæredygtige produkter, som kan gøre hverdagen lidt grønnere. I dag indeholder vores nonfood sortiment følgende produkter:

  • Trævarer
  • Husholdning
  • Spiring
  • Dehydratorer
  • Bambus

Udvalgte produkter fra vores nonfood sortiment

Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.

Hold dig opdateret på nye produkter

Vores produktsortiment er i konstant udvikling, og vi nyder at gå på jagt rundt i verden efter nye økologiske og bæredygtige produkter, som kan gøre hverdagen lidt grønnere. Husk at du kan følge med i denne udvikling i vores nyhedsbrev og varekatalog.

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00