Nonfood produkter

Vores nonfood produkter

Biogan går op i at beskytte vores kære planet. Derfor er vi opmærksomme på, at bæredygtighed skal være en del af og fylde andre steder end bare i fødevareindustrien. Vi har samlet et udvalg af miljøvenlige nonfood produkter i forskellige materialer, som hører sig til i dagligdagens husholdning og i køkkenet.

Ved at udbyde et sortiment af nonfood produkter i naturlige materialer, gør vi det nemmere for vores kunder at arbejde og leve miljøvenligt i hverdagen. Når man anvender træprodukter frem for produkter af mikroplast, skåner man miljøet, og det er derfor en bæredygtig handling at bruge naturlige redskaber i sin husholdning.

Vores sortiment

Vores produktsortiment er i konstant udvikling, og vi nyder at gå på jagt rundt i verden efter nye bæredygtige produkter, som kan gøre hverdagen lidt grønnere. I dag indeholder vores nonfood sortiment følgende produkter:

  • Trævarer
  • Husholdning
  • Spiring
  • Dehydratorer
  • Bambus

Udvalgte produkter fra vores nonfood sortiment

Hold dig opdateret på nye produkter

Vores produktsortiment er i konstant udvikling, og vi nyder at gå på jagt rundt i verden efter nye økologiske og bæredygtige produkter, som kan gøre hverdagen lidt grønnere. Husk at du kan følge med i denne udvikling i vores nyhedsbrev og varekatalog.

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00