Din økologiske leverandør

Siden vi startede tilbage i 1996 har vi arbejdet på at tilbyde et spændende sortiment af økologiske produkter til storkøkkener. Ønsker du at kunne bruge Biogans produkter i madlavningen – omend du er restaurationsejer, kok i et storkøkken eller lignende – kan vi anbefale, at du køber vores varer gennem en af vores grossister, men du kan også bestille dem direkte i vores webshop. Uanset hvilken løsning du ønsker, garanterer vi, at du får produkter af økologisk topkvalitet og et bredt økologisk sortiment til konkurrencedygtige priser, så du kan lave lækker økologisk mad til dine kunder hver dag.

Et bredt økologisk udvalg i høj kvalitet

Vi tilbyder et bredt udvalg af de økologiske produkter du skal bruge til lækre og sunde økologiske måltider. Vores sortiment indeholder mere end 600 produkter og følger hele tiden med nye trends, så du kan efterkomme dine kunders ønsker og tilbyde nye og spændende retter. Vi har alt i tørvarer og kolonialvarer – fra basisprodukter til specialiteter – og mange af produkterne finder du i både store og mindre mængder, afhængigt af lige netop dit behov.

Vi har arbejdet med økologi i mere end 20 år

Bliv kunde hos Biogan

Ønsker du at blive kunde hos Biogan og få adgang til vores brede økologiske sortiment, beder vi dig udfylde denne kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og vi ser frem til at modtage din.


Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00