Bliv dine kunders foretrukne økologiske butik

Vil du være dine kunders foretrukne økologiske butik? Som Premium-forhandler kan du tilbyde dine kunder et stort udvalg af økologiske produkter i en høj kvalitet, så de finder alt det, de har brug for til en økologisk hverdag i din forretning. Når du bliver Premium-forhandler hos Biogan, får du adgang til et bredt sortiment af både nye, spændende produkter samt de gode gamle klassikere. Med over 600 økologiske produkter, kan vi være din totalleverandør af økologiske fødevarer, så du kan tilbyde dine kunder lige præcis de ting, de efterspørger. Og så garanterer vi en høj kvalitet, fleksible løsninger og levering til tiden.

Hvorfor Premium?

Vi har et ønske om at give forbrugerne de bedste forudsætninger for at lave lækker økologisk hverdagsmad. Det kræver, at det er nemt for dem at handle økologi. I en travl hverdag vil de fleste af os gerne kunne nøjes med at handle vores varer ét sted. Derfor vil vi gerne sikre, at vores forbrugere nemt kan finde et stort udvalg af vores produkter hos deres lokale økologi-forhandler. Derfor har vi, med et ønske om at få flere forhandlere, der er dedikeret til et stort økologisk udvalg, startet vores Premium-koncept.

Som Premium-forhandler bliver du en del af et samarbejde, der skal gøre det nemt for kunderne at finde deres foretrukne økologiske produkter. Derfor er det også en prioritet for os at skabe trafik til lige netop din forretning, hvor vi ved, at kunderne finder et godt udvalg og får en god oplevelse. Sammen med dig ønsker vi at fortælle kunderne, at du kan være deres one-stop shop inden for økologi. Og så er det din opgave at give dem den bedst mulige service, så vi sammen kan øge efterspørgslen og salget.

Det får du ud af at være Premium-forhandler

Som Premium-forhandler hos Biogan får du en række særlige fordele:

  • Vi henviser alle private kunder til vores Premium-forhandlere
  • Du får tilsendt relevant materiale, herunder billeder og tekster, til markedsføring på de sociale medier
  • Du tilbydes ekstra support fra vores konsulent, Niels, der kommer ud til dig som forhandler
  • Du får, før almindelige forhandlere, information om nye produkter i vores sortiment
  • Vi tilbyder en bonusordning, der aftales individuelt med den enkelte forhandler
  • Du får to ugers eksklusivitet på nye produkter
  • Du får mulighed for at køre kampagner på udvalgte produkter

Det forventer vi af dig

Når du bliver Premium-forhandler, siger du ja til at indgå i et fælles samarbejde, hvor vi hjælper hinanden med at skabe salg og gode kundeoplevelser. Derfor forventer vi følgende af dig:

  • Du sælger et varieret udvalg af vores produkter i din forretning
  • 1-2 gange månedligt markedsfører du Biogans produkter på dine egne sociale medier eller andre tilgængelige platforme ved brug af det materiale, vi sender til dig

Vi deler din passion for økologi

Når du bliver Premium-forhandler, får du ikke blot adgang til et bredt sortiment. Du får også en dedikeret samarbejdspartner, der brænder for økologi. Vores passion er at udvikle økologiske produkter, der giver forbrugerne en bedre smagsoplevelse og en sundere livsstil. Og for at gøre det, er vi afhængige af dedikerede forhandlere, der deler denne passion.

Vi vil gøre det nemt og attraktivt at handle økologisk, hvorfor din indsats som Premium-forhandler er afgørende. Du gør nemlig vores produkter tilgængelige for forbrugerne. Og så er det vores opgave og mission konstant at udvikle lækre og spændende produkter, der giver forbrugeren en god oplevelse – hver gang.

Almindelige forhandlere

Ønsker du ikke at være Premium-forhandler, men blot almindelig forhandler, er dette selvfølgelig også en mulighed.

Bliv Premium-forhandler

Ønsker du at blive Premium-forhandler, beder vi dig udfylde nedenstående kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Premium-forhandler

Branche*

3 + 12 =

Find aktuelle produkter i vores kataloger

Se kataloger

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00