Få adgang til et bredt økologisk sortiment

Biogan tilbyder en række økologiske råvarer og ingredienser til bagerier og fødevareindustrien. Du kan købe vores produkter gennem en af vores grossister eller direkte i vores webshop. Vi garanterer hurtig og sikker levering og et bredt udvalg af økologiske produkter, så det bliver nemt for dig at handle med os.

Som en del af vores brede økologiske sortiment tilbyder vi mel, flager, frø, nødder, tørrede frugter, krydderier, kokosprodukter og bælgfrugter, der alle fås i store leverancer i både sække og paller. Herudover tilbyder vi olier, eddiker, bageriingredienser, tomatprodukter, kakao- og chokoladeprodukter, pasta, ris og meget mere i enheder fra 5 kg til bigbags. Du finder alle disse økologiske produkter på vores webshop.

En fleksibel samarbejdspartner

Vores sortiment bliver løbende opdateret, fordi vi altid er nysgerrige efter nye produkter og løsninger. Derfor modtager vi også gerne forespørgsler fra dig som kunde, hvis du ikke kan finde det økologiske produkt, du søger på vores webshop. Som leverandør har vi en stor fleksibilitet, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde nye økologiske ingredienser og produkter. Har du brug for hjælp til optimering af jeres nuværende produktion af økologiske fødevarer, er du også velkommen til at kontakte os.

Vores vigtigste asset er vores kunder

Bliv kunde hos Biogan

Hører du til kategorien bageri & produktion og ønsker at blive kunde hos Biogan, beder vi dig udfylde denne kontaktformular. Vi håndterer alle henvendelser løbende og vender tilbage hurtigst muligt.


Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00