Din økologiske samarbejdspartner

Har du brug for en økologisk samarbejdspartner? Biogan samarbejder med en række udvalgte grossister på det nordiske marked, der alle har adgang til et stærkt og bredt sortiment samt dag-til-dag-leveringer. Som grossist har I med vores brede sortiment mulighed for at tilbyde jeres kunder mere end 600 økologiske produkter, så de kan få deres ønske om et varieret og alsidigt økologisk sortiment opfyldt.

Vi gør det nemt og hurtigt at bestille varer

Vi har samlet hele vores økologiske sortiment i vores webshop, så det er nemt og hurtigt for dig at finde og bestille de varer, du har brug for. Vi garanterer hurtig og sikker levering, så dine kunder hurtigt kan få det, de efterspørger. Når du køber et bredt sortiment fra Biogan, kan vi holde logistikomkostningerne på et minimum, hvilket gør det muligt for jer at tilbyde gode priser på markedet.

Særlige forespørgsler og specialløsninger

Vores sortiment indeholder et stort udvalg af økologiske produkter fra hele verden. Det er hele tiden i bevægelse, og vi søger altid ny inspiration og nye muligheder. Derfor er vi også altid åbne for dine forespørgsler, og skulle vi ikke have lige netop det produkt, du søger i vores sortiment, bruger vi vores store internationale kontaktnet til at finde at finde det.

Vores kunder skal have de mest optimale løsninger, og grundet vores fleksible produktion, kan vi tilbyde netop det. Vores pakkeri og risteri er klar til at hjælpe med specielle ristede nødder, og vi tilbyder ligeledes specialløsninger på størrelser og mængder samt pakning af private labels.

Vi er båret af vores passion for økologi

Find aktuelle produkter i vores varekataloger

Se kataloger

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00