Kun det bedste er godt nok

Vil du kunne tilbyde dine kunder økologiske produkter af høj kvalitet, der falder i lige netop deres smag? Når du bliver Biogan-forhandler, får du adgang til et bredt sortiment af både nye, spændende produkter samt de gode gamle klassikere. Med over 600 økologiske produkter, kan vi være din totalleverandør af økologiske fødevarer.

Vi ved, at ikke to helsekost, specialbutikker eller supermarkeder er ens. Vi ved også, at kun det bedste er godt nok til vores og jeres kunder. Derfor gør vi det også nemt for dig som forhandler at sammensætte lige netop det sortiment af økologiske produkter, der passer til dig. Og lige meget hvad, garanterer vi en høj kvalitet, fleksible løsninger og levering til tiden.

Til at besøge butikker i Danmark har vi vores kollega og salgskonsulent, Niels Esbjerg. Niels hjælper gerne med råd og vejledning om produkter, sortimentssammensætning og forslag til eksponeringer og varespejl. Niels kan desuden være behjælpelig med varebestilling og vil op til fem gange årligt præsentere nyheder og aktuelle tilbud, ligesom vi kan tilbyde hjælp til særeksponeringer og etablering af en øko-afdeling.

Vi vil skabe trafik i din forretning

Som forhandler af vores produkter bliver du en del af et samarbejde, der handler om at skabe salg og give kunderne de bedste oplevelser. Derfor er det også en prioritet for os at skabe trafik til din forretning. Sammen med dig ønsker vi at sprede budskabet om økologi og om vores produkter. Når vi får skabt kendskabet og efterspørgslen til Biogans produkter, sørger vi for, at kunderne bliver sendt ned i din butik for at købe dem. Herefter er det din opgave at give dem den bedst mulige service, så vi sammen kan øge efterspørgslen og salget.

Bliv Premium-forhandler

Hos Biogan har du også muligheden for at blive Premium-forhandler, hvor du indgår i et endnu tættere samarbejde og får en række ekstra fordele som forhandler.

Det tilbyder vi dig

Som forhandler får du et bredt sortiment af økologiske produkter, der er nemt tilgængeligt for dig i vores webshop. Vi leverer økologiske fødevarer af høj kvalitet, hurtigt og sikkert hver gang. Du får en leverandør og samarbejdspartner, der altid er fleksibel, opdateret på nye trends og går forrest i produktudviklingen inden for økologi. Derfor får du også et univers af inspiration inden for økologi og økologisk madlavning samt en aktiv indsats på kommunikation, der skaber kendskab til vores økologiske produkter og trafik i din butik.

Det forventer vi af dig

Vi går op i at skabe en relation til vores forhandlere, der sikrer, at begge parter får noget ud af samarbejdet. Derfor forventer vi også, at vores forhandlere har et økologisk fokus med et mere eller mindre bredt økologisk sortiment i butikkerne.

For at skabe mest mulig synlighed og efterspørgsel, har vi også en forventning om, at vores forhandlere er åbne overfor en fælles fokuseret kommunikationsindsats, der spreder ordet om vores produkter og økologi.

Vi deler din passion for økologi

Når du bliver Biogan forhandler, får du ikke blot adgang til et bredt sortiment af økologiske produkter. Du får også en dedikeret leverandør og samarbejdspartner, der brænder for økologi. Vores passion er at udvikle økologiske produkter, der giver vores forbrugere en bedre smagsoplevelse og en sundere livsstil. Og for at gøre det, er vi afhængige af forhandlere, der deler denne passion.

Vi er også nødt til at gøre det nemt og attraktivt at handle økologisk, hvorfor din indsats som forhandler er afgørende. Du gør nemlig vores produkter tilgængelige for forbrugerne. Og så er det vores opgave og passion konstant at udvikle lækre og spændende produkter, der giver forbrugeren en god oplevelse – hver gang.

Bliv forhandler

Ønsker du at blive Biogan-forhandler, beder vi dig udfylde nedenstående kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Find aktuelle produkter i vores kataloger

Se kataloger

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00