Specialløsninger til dig

Har du et projekt eller en ide, der kræver en specialløsning, tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os nuDet siger vores kunder

Fra idé til produkt

Har du en god idé til et produkt? Mangler du en løsning til en særlig anledning? Eller har du brug for noget helt unikt? Hos Biogan er vi gearet til at håndtere specialordrer, og vil meget gerne høre om din forespørgsel. Vi ved, at kunder er forskellige og har forskellige behov, som vi meget gerne vil hjælpe med at imødekomme.

Eget risteri og pakkeri

På vores adresse i Lystrup har vi eget risteri og pakkeri, der gør det nemt for os at være fleksible med produktionen. Det synes vi skal komme vores kunder til gode. Derfor har du blandt andet mulighed for at få lavet din egen udgave af ristede nødder med dit favoritkrydderi og specifikke blandinger. Det er også muligt at få pakket vores økologiske fødevare i lige præcis den størrelse og det antal du har behov, samt pakning af private labels.
Du kan se et eksempel på forskellige små poser med tryk ovenfor og læse mere nedenfor.

Vores drøm var at skabe en økologisk grødkasse, der indeholder de ingredienser, man skal bruge for nemt at lave hjemmelavede grødmåltider til de mindste i familien. Det ville aldrig have været muligt, hvis ikke Biogan havde været sådan en stor hjælp. Der er ikke langt fra ledelse til handling, og alt er (stort set) muligt. Biogan har mange års erfaring inden for fødevarer, hvilket vi trygt læner os op ad for at sikre god kvalitet på vores råvarer.

Mathias Voigt Hansen

Stifter, Baby-Deli

Få hjælp til en specialløsning

Har du brug for hjælp til en speciel forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os via formularen, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at imødekomme din forespørgsel. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og ser frem til at høre om din ide.


Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00