Vi er blevet helt vilde med vores lakse og lime bagel med agen svesker! De amerikanske bagels er et stort hit her i Danmark, og vi forstår godt hvorfor. De er nemme at lave og man kan komme lige præcis det i som man har lyst til. I denne opskrift har vi blandet det sure med det søde. Sødmen fra agen sveskerne er en dejlig kontrast til saften fra limen, og det giver en god balance sammen med de andre ingredienser.
Lakse og lime bagel med Agen svesker
Ingredienser
- 8 Agen svesker* skåret i stykker
- 125 g. creme fraiche
- olivenolie*
- saft fra en halv lime
- 2 avokadoer
- En håndfuld salat
Marinade
- 1 rød løg
- 1 tsk. dild
- 4 lakseskiver
Sådan gør du
- Drys en teskefuld dild og runde skiver af rødløg over laksestykkerne. Dæk med plastfolie og opbevar køligt i 1 time
- Bland creme fraiche med limesaft, lidt olivenolie, salt og peber. Opbevar køligt indtil det skal i brug
- Del bagels i to halve og varm dem i ovnen i et par minutter
- Smør cremefraichen på bagels. Læg et par tynde skiver avocado på brødet, og dæk derefter med den marinerede røget laks, lidt salat, nogle runde skiver af rødløg og de skårne svesker
- Dæk med den anden halvdel af bagelen og nyd
Noter
Mangler du inspiration til hvad vores produkter kan bruges til? Vi har lavet en masse opskrifter som kan findes lige her.
Vores produkter kan altid findes hos den lokale biogan forhandler eller på vores egen webshop.
______________________________________________
0 kommentarer