Kidneybønner i karry-kokos sauce

14 sep 2020 | Aftensmad, Opskrifter, Vegansk, Vegetarisk

Har du nogensinde prøvet at komme kidneybønner i en karry-kokos sauce? Hvis du ikke har skal du prøve denne lækre og sunde ret, der både er fyldt med smag og næring. Vi bruger vores økologiske kidneybønner, så vi får den allerbedste kvalitet og friske smag i maden!
Det er en utrolig nem ret til en travl hverdag og den kan både spises for sig selv eller som tilbehør til andet – f.eks. ris!

Kidneybønner i karry-kokos sauce

Lækker cremet vegansk karry-kokosret
Ret: Hovedret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 700 g kogte og drænede kidneybønner
  • 400 g kokosdrik
  • 2 tsk karry
  • 2 stk laurbærblade
  • 100 g løg
  • 100 g gulerødder
  • Chilipulver
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Hak løg og gulerødder i små tern. Svits dem i en stor pande med lidt olie, laurbærblade, karry og en knivspids salt
  • Når de er bløde, tilsættes bønner. Hæld kokosdrik i, læg låg på og lad det simre. Rør jævnligt i det indtil saucen er blevet tyk og cremet. Tilsæt chili efter smag og servér med koriander

Noter

TIP:
Da vores bønner skal ligge i blød og for koges anbefaler vi at sætte dem i blød dagen før. Man kan altid lægge hele posen i blød og så fryse det resterende ned – så har du altid kidneybønner klar!

En kokos-karry sauce er altid et hit, men med vores økologiske kidneybønner pifter man den lige op. Vi er utrolig stolte af at alle vores bælgfrugter er økologiske og uforarbejdet. Vi går op i kvalitet, bæredygtighed og smag!

Vil du vide mere om kidneybønner og andre bælgfrugter? Vi har lavet forskellige indlæg hvor vi fortæller om vores produkter. Du kan bl.a. læse hvorfor bælgfrugter er et godt valg hvis man vil spise sundere og hvorfor man skal vælge uforarbejdet bælgfrugter i forhold til konserves.

______________________________________________

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering