Vores græskarsuppe med kokos har en dejlig mild smag af kokos og er ideel til de kolde vintermåneder.
Vi har brugt vores græskarkerneolie, for at forstærke græskarsmagen lidt mere.
Græskarsuppe med kokos
Ingredienser
- 600 g Hokkaido græskar
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. kokos olie native
- karry
- gurkemeje
- 3 cm revet ingefær
- 400 ml kokosmælk
- 600 ml grøntsagsbouillon
- havsalt
- græskarkerneolie
- græskarkerner
- evt. saften fra 1 appelsin
Sådan gør du
- Vask græskaret grundigt og skær det ud i grove tern.
- Snit løg og hvidløg og sauter dem i kokosolie.
- Tilsæt græskar, karry, gurkemeje og ingefær - lad det stege i nogle minutter ved jævn varme.
- Tilsæt kokosmælk og bouillon - lad retten simre i ca. 15 minutter.
- Blend suppen og smag til med salt.
- Pynt med græskarkerner og græskarkerneolie.
- Før servering ka der tilsættes saft fra 1 appelsin. Appelsinjuicen giver suppen en behagelig frisk og frugtagtig smag.
Du kan finde vores produkter hos din lokale biogan forhandler.
0 kommentarer