Pulled jackfruit burger er en super nem og lækker ret til hele familien! Vi har skiftet den traditionelle pulled pork ud med vores plantebaseret alternativ Jackfruit, som har den helt rette konsistens til netop denne ret. Den er nem at skille fra hinanden og med krydderierne, kan man få en god røget smag! Er man mere til en almindelig burger, kan man sagtens skifte coleslaw ud med det fyld som man bedst kan lide. Vores jackfruit passer til det hele.
Pulled jackfruit burger
Ingredienser
- 2 dåser jackfruit
- 1 tsk paprika
- 1 tsk chili pulver
- ½ tsk gurkemeje
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk olie
- 1½ dl barbecue sauce
- 4-6 burger boller
Coleslaw
- ½ hoved spidskål
- 4 store gulerødder
- 0,8 dl vegansk mayonnaise
- 2 spsk æblecidereddike
- 1 tsk ahornsirup
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at skræl gulerødderne og riv dem. Snit derefter spidskålen fint. Bland dressingen og bland den med grøntsagerne. Stil salaten i køleskabet
- Kom jackfruiten i en si og pres alt saften ud. Mas nu jackfruiten, så den skiller sig fra hinanden og danner en masse strimler. Alt fra jackfruiten kan bruges, også kernerne og de hårdere stykker
- Kom det herefter i en skål og bland jackfruiten med paprika, chili pulver, gurkemeje og salt
- Kom noget olie på en varm pande og steg i 3 minutter: Tilsæt barbecue sauce og 2 spsk vand og bland godt. Skru ned for varmen og lad det simre i 15 minutter med låg. Rør hver 5. minut, så det ikke brænder på
- Varm burgerbollerne op og fyld med jackfruit og coleslaw, tilsæt mere barbecue hvis det ønskes. Server straks
Vores jackfruit kan findes på vores webshop eller hos den lokale biogan forhandler.
Vil du prøve andet end vores pulled jackfruit burger? Vi har et stort udvalg af opskrifter til plantebaseret aftensmad, som du kan se her på siden.
0 kommentarer