Vores pizza napoletana med kapers og oliven er den perfekte hjemmelavet italienske pizza, og den smager så godt!
Pizza Napoletana med kapers og oliven
Ingredienser
Dej:
- 1,5 dl lunkent vand
- 10 g gær
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- 200-250 g durummel
Fyld:
- 1 glas tomatpesto
- 150 g frisk mozzarella
- 8 ansjosfileter i olie
- 2 spsk kapers
- 1 glas oliven
- ruccola
Sådan gør du
Sådan gør du:
- Bland vand og gær.
- Tilsæt olie og salt.
- Rør mel i lidt ad gangen og ælt til du har en elastisk dej.
- Lad dejen hæve under et klæde i 1-1,5 timer.
- Rul dejen tyndt ud og læg den et stykke bagepapir.
- Tænd ovnen på 250g og lad en bageplade varme med i ovnen.
- Smør tomatpestoen i et jævnt lag på dejen.
- Skær evt. ansjosfileterne i mindre stykker og fordel dem.
- Fordel mozzarellaen jævnt og slut af med kapers.
- Flyt pizzaen til den varme bageplade og bag den i 5 min.
- Tag pizzaen ud og kom nu oliven på.
- Bag pizzaen i yderlige 6-7 min.
- Når pizzaen er færdigbagt pyntes den med ruccola.
Du kan finde ingredienserne til pizzaen på vores webshop eller hos din lokale biogan forhandler.Vores oliven kan også bruges som en pre-snack mens pizzaen bliver bagt.
0 kommentarer