Økologi hitter på de danske festivaler

16 maj 2019 | Nyheder

Festivalsæsonen står for døren, og det betyder hyggelige dage med musik i det fri, godt selskab og måske en øl eller to for meget. Men selvom mange slipper tøjlerne under festivalerne, så er der bestemt ikke nogen slap holdning til kvaliteten af det mad og drikke, vi har til rådighed under festivalerne. Danskerne efterspørger i højere og højere grad økologi og miljøbevidsthed – også når det kommer til festivalerne.

Derfor har vi de seneste år set, at flere danske festivaler i stor stil er begyndt at promovere deres brede udvalg af økologisk mad. De fleste festivaler har opstillet mål om, at en vis procentdel af deres mad skal være økologisk, hvilket stiller nogle krav til dig, der serverer maden på festivalerne. Og disse krav vil blive ved at stige.

Er du klar til en økologisk festival?

Flere af de store danske festivaler, heriblandt Roskilde og Northside, bliver ved at løfte barren og har klare mål om, at deres udvalg af mad og drikke skal være 100% økologisk inden for den nærmeste fremtid. Så skal du servere på en festival i 2019, skal du have styr på økologien. Hvordan du bedst forbereder din bod på en økologisk festival, giver vi et par tips til nedenfor.

Gør det nemt og spar tid

Travle, sultne festivalgængere på vej mellem to koncerter, resulterer ofte i lange køer og utålmodige gæster hos madboderne. I et travlt køkken er det derfor en fordel at have varerne så let tilgængelige som muligt f.eks. ved at købe store mængder, så tiden ikke går med at åbne poser, dåser, dunke osv.

Mindsk affaldet

Udover besværet og tidsspildet ved at pakke ud, er de store mængder også med til at mindske mængden af affald fra emballager. Har du derimod varer, du ikke bruger i alle retter, eller som er mindre efterspurgt, kan det være en fordel med mindre mængder, så det du åbner, ikke går til spilde, hvis det ikke bliver brugt.

Hos Biogan tilbyder vi alle vores økologiske varer i store størrelser som du nemt kan tage med på festival og bruge i dine gængse retter. Har du brug for mindre pakker f.eks. til små snackposer med logo på, tilbyder vi også dette. Du skal dog huske at være ude i god tid, så vi kan nå at lave den løsning, du har brug for.

Vi kan hjælpe dig med at blive klar med de økologiske produkter til festivalsæsonen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00