En af de lækreste desserter må nok være vores mandelmousse med chokolade og abrikos. Den er plantebaseret og så nem at lave!
Produkterne kan du finde hos din lokale biogan forhandler eller på vores webshop.
Mandel mousse med chokolade og abrikos
Ingredienser
- 300 g smuttede mandler
- 250 g The bridge Bio mandeldrik
- 30 g majsolie
- 5 g rørsukker
- 2 spsk abrikosmarmelade
- 50 g mørk chokolade
- Mynteblade til pynt
Sådan gør du
- Kom mandlerne i en skål og sæt den i fryseren i 1 time.
- Kom dem herefter i en blender sammen med olie og sukker. Blend ved maksimal hastighed i et par sekunder.
- Tilsæt The Bridge Bio havre drik langsomt imens at du blender i nogle få sekunder ved maksimal hastighed.
- Fjern blandingen fra blenderens sider meden dejslikker og fortsæt med at blende, imens du langsomt tilsætter havredrikken. Blandingen skal være cremet og pisket i konsistens.
- Sæt blandingen på køl og lad den hvile i et par timer.
- Smelt chokoladen i en lille gryde inden servering og server som på billedet. Læg søde vafler eller kiks som bund, dæk med moussen, derefter en skefuld abrikosmarmelade og til sidst den smeltede chokolade. Pynt med mynteblade.
0 kommentarer