Kokostrøfler
Smagfulde vegetariske kokostrøfler
Antal: 70 stk
Ingredienser
- 300 g hvid bagechokolade
- 30 g smør
- 30 g kokosolie
- 125 ml fløde
- 3-4 spsk kokoslikør (kan undlades)
- 125 g kokosmel
Sådan gør du
- Bræk chokoladen i store stykker og smelt den over et vandbad sammen med smør, kokosolie og fløden
- Sæt massen på køl i 2 timer
- Når massen er kølet ned, piskes den til den har fået en luftig og cremet konsistens
- Hvis likør skal tilsættes, skal du tilsætte det lidt efter lidt imens massen piskes luftig
- Brug en sprøjtepose, med et stort hul til at presse massen ud i kugler på størrelse med kirsebær
- Stil nu kuglerne på køl i en time
- Rul dem til kugler og vend dem i kokosmel
- Opbevar trøflerne køligt
0 kommentarer