Glutenfri boller
Lækre glutenfri morgenboller
Ingredienser
- 30 g gær
- 6 dl lunkent vand
- 1 tsk honning
- 1 1/2 tsk æblecidereddike
- 1 1/2 tsk groft salt
- 400 g melblanding
- 50 g majsmel
- 30 g loppefrøskaller
Sådan gør du
- Rør vand, gær og honning sammen og lad det stånogle minutter
- Kom de tørre ingredienser i en skål for sig og bland dem godt
- Rør eddiken i væsken, tilsæt de tørre ingredienser og rør godt med elpisker eller røremaskine, gerne 5-10 min. Dejen skal være jævn og blød
- Laddejen hæve i 45 min
- Drys lidt mel på bordet og hæl dejen ud. Del den i 10-12 boller og form hvert stykke til en bolle
- Lægbollerne på en bagplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min
- Pensel bollerne med vand og drys med lys eller sort sesamfrø
- Bag dem i 15-18 min ved 225 grader og lad dem køle af på en rist, inden de skæres
0 kommentarer