Glutenfri boller

8 sep 2020 | Bagværk, Glutenfri, Opskrifter

 

Glutenfri boller

Lækre glutenfri morgenboller

Ingredienser

  • 30 g gær
  • 6 dl lunkent vand
  • 1 tsk honning
  • 1 1/2 tsk æblecidereddike
  • 1 1/2 tsk groft salt
  • 400 g melblanding
  • 50 g majsmel
  • 30 g loppefrøskaller

Sådan gør du

  •  Rør vand, gær og honning sammen og lad det stånogle minutter
  • Kom de tørre ingredienser i en skål for sig og bland dem godt
  • Rør eddiken i væsken, tilsæt de tørre ingredienser og rør godt med elpisker eller røremaskine, gerne 5-10 min. Dejen skal være jævn og blød
  • Laddejen hæve i 45 min
  • Drys lidt mel på bordet og hæl dejen ud. Del den i 10-12 boller og form hvert stykke til en bolle
  • Lægbollerne på en bagplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min
  • Pensel bollerne med vand og drys med lys eller sort sesamfrø
  • Bag dem i 15-18 min ved 225 grader og lad dem køle af på en rist, inden de skæres

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00