Hvis du ikke har prøvet vores energibarer med ahorn sirup, bliver du nødt til det nu. De smager så godt, og er den perfekte snack mellem måltiderne.
Energibarer med ahornsirup
Antal: 8 stk.
Ingredienser
- 50 g medjoul dadler
- 60 g cashew- eller mandelsmør
- 40 g ahornsirup
- 15 g kokos mild (Neutral)
- 100 g havregryn
- 60 g hakkede ristede pekannødder
- 60 g hakkede ristede pistacienødder
- 50 g friske eller frosne hindbær (optøet)
- 10 g tørrede hindbær (stykker eller pulver)
- 5 g chiafrø
- 30 g tørrede abrikoser (hakket)
- 1 knivspids salt
Til topping (valgfri)
- 40 g cacaonibs
- 15 g ahornsirup
- 20 g hakkede pistacienødder
Sådan gør du
- Start med at blande dadler, cashew smør, yacon sirup og friske hindbær i en foodprocessor, indtil du har en tyk og klæbrig masse.
- Hæld dejen over i en skål og tilsæt resten af ingredienserne.
- Rørgodt rundt, brug evt. dine hænder til at ælte ingredienserne godt sammen.
- Lad blandingen tykne i15 minutter.
- Beklæd en firkantet springform med bagepapir og kom dejen i.
- Tryk godt og glat overfladen med en silikonespatel eller lignende.
- Sæt dejen i fryseren i et par timer.
- Tag den frosne blok ud af kageformen og skær den i 8 rektangulære stænger.
- Smelt cacaonibs over et vandbad og tilsæt derefter yacon sirup.
- Rør godt rundt til du har en lind konsistens.
- Dyp nu toppen af hver frossen energibar i chokoladen og drys med hakkede pistacienødder.
- Lad barerne tørre før servering.
- Opbevares i køleskabet i op til 1 uge eller i fryseren i op til 2 måneder.
Find alle vores ingredienser ved vores forhandlere. Find den der er tættest på dig lige her.
0 kommentarer