Det er blevet nemmere at være veganer

10 jun 2021 | Nyheder

Markedet for plantebaserede produkter vokser, og det må siges, at i takt med det større udvalg på hylderne, er det blevet nemmere at leve vegansk og vegetarisk. Der er masser af fødevarevirksomheder, som arbejder på højtryk for at udvikle nye og spændende veganske produkter. Samtidig vokser udvalget af veganske kogebøger, blogs og inspiration, der er at finde på internettet.

Convenience food

Der er en stigende efterspørgsel på convenience food, som er fødevarer, der er klargjort til spisning og ikke kræver omstændig tilberedning. Der er mange produkter på markedet indenfor denne kategori, f.eks. færdigblandinger, måltidskasser mm.

Convenience food er at foretrække for mange danskere, eftersom de fleste har en travl hverdag, og det dermed kan lette madlavningen, at der ikke kræves den store forberedelse. Det handler om at gøre livet lettere for forbrugerne, og dette bidrager Biogan med ved at tilbyde veganske produkter, der er nemme og hurtige at tilberede og samtidig har en god næringsprofil. Vi har bl.a. en falafelmixhttps://shop.biogan.dk/shop/falafelmix-180g-oeko-2094p.html, stort udvalg af bønner og linser og en masse spændende blandinger.

Sundhed

Forbrugerne ønsker også at leve sundt og bliver dermed også tiltrukket af produkter, der ikke indeholder for meget fedt og salt. Som en hjælp til at finde de sundere alternativer på hylderne, kan forbrugeren kigge efter mærkerne på emballagen. Oftest anprises der enten med nøglehulsmærket, højt proteinindhold eller højt fiberindhold. I Biogans convenience produkter ønsker vi at kunne bidrage til danskernes sundhed, og derfor finder du også flere af ovenstående mærker anprist på vores emballage.

Børnefamilier

Convenience produkter er oplagte til de danske børnefamilier som en hjælpende hånd til hverdagens madlavning. Det giver både inspiration til nye retter, samtidig med at det ikke kræver de store kompetencer i køkkenet at klargøre et sundt måltid til familien. Hos Biogan har vi eks. udviklet en vegansk delleblanding, der blot skal tilsættes kogende vand. Med blandingen tager det maks. 20 min. at lave sunde og nærende deller, der kan spises af hele familien.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00