Cashew ost vendt i urter
Blød og cremet vegansk ost
Antal: 1 stk
Ingredienser
- 30 g gærflager
- 75 g usaltede cashewnødder
- 2 spsk agar agar
- 1/3 tsk hvidløgspulver
- 3/4 tsk havsalt
- 2 spsk citronsaft
- 150 ml vand
- 1 spsk olivenolie
Sådan gør du
- Tip: Læg cashewnødderne i blød lidt, så er de nemmere at blende.Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til du får en glat blød masse.Kom blandingen i pande og varm det op under omrøring. Efter et par minutter ændre konsistensen sig til en tyk pasta.Kom massen i en skål med den ønskede form (rund, firkantet m.v.) og fordel det i et jævnt lag.Kom det på køl i en times tid eller til det er helt afkølet.Drys en tallerken med en krydderiblanding som fx herbes de provence, og vend osten i blandingen til alle sider er dækket.Spis osten på et stykke brød eller knækbrød.
0 kommentarer