Æblekage med mandel- og kokosmel
Lækker æblekage med masser af smag
Antal: 1 bradepande
Ingredienser
- 125 g smør
- 4 stk æg
- 100 g kokosblomstsukker
- 1 knivspids fint salt
- 50 g kokosmel
- 100 g mandelmel
- 1/2 tsk johannesbrødkernemel
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 tsk stødt kanel
Topping
- 4 stk æbler
- 1 stk citron
- 1 tsk kokosblomstsukker
- 50 g mandelsplitter
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Smelt smør ved svag varme i en lille gryde, og lad det køle afKom bagepapir i bradepanden
- Skær æblerne i tynde skiver og kom citronsaft hen over og stil dem til side
- Kagedej:Bland æg, sukker, salt med en håndmixer i 5 minutter. Tilsæt smeltet smør og rør igen. Rør kokosmel, mandelmel, johannesbrødkernemel,vaniljepulver og kanel sammen i en skål og tilsæt det i kagedejen
- Fordel kagedejen ud i bradepanden. Fordel æbleskiverne på toppen og drys med sukker og mandel splitter
- Bages i 30-35 minutter til kagen er gylden
- Afkøl kagen og server den evt. med en skefuld cremefraiche
0 kommentarer