Pulled jackfruit burger
Vegansk burger med barbecue marineret pulled jackfruit og coleslaw
Antal: 4 burgere
Ingredienser
- 2 dåser jackfruit
- 1 tsk paprika
- 1 tsk chili pulver
- ½ tsk gurkemeje
- 1/4 tsk salt
- 1 spsk olie
- 1½ dl barbecue sauce
- 4-6 burger boller
Coleslaw
- ½ hoved spidskål
- 4 store gulerødder
- 0,8 dl vegansk mayonnaise
- 2 spsk æblecidereddike
- 1 tsk ahornsirup
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at skræl gulerødderne og riv dem. Snit derefter spidskålen fint. Bland dressingen og bland den med grøntsagerne. Stil salaten i køleskabet
- Kom jackfruiten i en si og pres alt saften ud. Mas nu jackfruiten, så den skiller sig fra hinanden og danner en masse strimler. Alt fra jackfruiten kan bruges, også kernerne og de hårdere stykker
- Kom det herefter i en skål og bland jackfruiten med paprika, chili pulver, gurkemeje og salt
- Kom noget olie på en varm pande og steg i 3 minutter: Tilsæt barbecue sauce og 2 spsk vand og bland godt. Skru ned for varmen og lad det simre i 15 minutter med låg. Rør hver 5. minut, så det ikke brænder på
- Varm burgerbollerne op og fyld med jackfruit og coleslaw, tilsæt mere barbecue hvis det ønskes. Server straks
0 kommentarer