Sesam Panna Cotta
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 500 ml fløde
- 2 gram agar-agar pulver
- 3 spsk. koldt vand
- 100 gram sukker
- 1 spsk. Bio Planete sesamolie
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 moden mango
Noter
Skær mangoen og purér den. Halvdelen af agar-agar røres ud i 3 spsk. koldt vand, til den er glat. Varm mangopuréen i en gryde. Rør agar-agarblandingen
i med et piskeris og lad det simre i to minutter under konstant omrøring.
Hæld den færdige mangoblanding i en brødform, spred det ud og stil det i
køleskabet i cirka 20 minutter. Hæld resten af ingredienserne i en kasserolle og bland. Lad dem simre i 5-8 minutter. Hæld blandingen ovenpå mangoblandingen og lad det køle af.
Dekorer med sesamfrø før servering. [bloginn id="Sesam Panna Cotta"]
i med et piskeris og lad det simre i to minutter under konstant omrøring.
Hæld den færdige mangoblanding i en brødform, spred det ud og stil det i
køleskabet i cirka 20 minutter. Hæld resten af ingredienserne i en kasserolle og bland. Lad dem simre i 5-8 minutter. Hæld blandingen ovenpå mangoblandingen og lad det køle af.
Dekorer med sesamfrø før servering. [bloginn id="Sesam Panna Cotta"]
0 kommentarer