Her hos Biogan elsker vi karryretter, og den her er ikke en undtagelse. Vi har desuden sparet kødet væk, og erstattet det med det endnu lækre soja-kød.
Antal: 2
Ingredienser
Soja-kød
- 85 g. soja-kød
- 1 tsk. salt
- Vand til kogning
Marinade
- 110 g. natural yoghurt
- 1 tsk. hvidløg/ingefær
- ½ tsk. chilipulver
- ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. tørret persille
- ½ tsk. salt
Sovs
- 2 spsk. olie
- 2 laurbærblade
- ¼ tsk. kardemomme
- ¼ tsk. stødt kanel
- 1 tsk. spidskommen
- 1 løg hakket
- ¼ tsk. gurkemeje
- ½ tsk. chilipulver
- ½ tsk. stødt koriander
- 3 dl. mosede tomater ca. 285 g.
- ½ dl. soya cuisine ca. 85 g.
- ½ tsk. salt
Sådan gør du
- Bring en gryde med vand i tog med 1 tsk salt
- Tilføj soja-kødet og lad det koge i 10 minutter
- Hæld vandet fra og skyl soja-kødet i koldt vand
Marinade
- Pres ekstra vand ud af soja-kødet og put dem over i en skål
- Tilføj yoghurt og krydderier og rør godt rundt, så alt soja-kødet er dækket
- Dæk skålen til med noget husholdningsfilm og lad soja-kødet marinere i 30 minutter
Curry
- Varm 2 spsk. olie op i en pande og tilføj laurbærblade, stødt kardemomme, stødt kanel og spidskommen og steg ved lav varme i 1 minut
- Tilføj hakket løg og steg dem med indtil løgene er klare
- Tilføj gurkemeje, chilipulver og stødt koriander og steg det sammen med løgene i 1 minut
- Tilføj det marinerede soja-kød og steg med i 2 minutter før du tilføjer mosede tomater. Lad det simre indtil de mosedetomater tykner sovsen
- Tilføj soya cuisine og salt og lad det simre yderligere i 10 minutter
- Inden servering drysses retten med hakkede koriander
Noter
Serveringsforslag: server med lunt naan brød
Vil du se flere karryretter? Find flere lige her.
0 kommentarer