Salte pandekager med paprikasauce
Ingredienser
- 100 gram rismel
- 70 gram kikærtemel
- 30 gram boghvedemel
- 270 gram Bridge risdrik
- 1 tsk. natron
- ½ pose safran
- 1 tsk. olivenolie
- 1 knivspids salt
Saucen:
- 200 gram Bridge havre cuisine
- 1 tsk. sød paprika
- krydderier efter smag
- 1 håndfuld soltørrede tomater
- 1 håndfuld rucola
Noter
Bland mel med natron. Bland olie, risdrik og saffron. Hæld blandingen gradvis i skålen med mel. Pisk indtil blandingen er cremet og uden klumper.
Lad det stå i en halv time. Varm en non-stick pande, sænk varmen til minimum og hæld en skefuld af blandingen til pandekagen, der vil hæve med det samme. Vend og varm på den anden side også. Vær forsigtig med ikke at brænde dem.
Tilbered saucen ved at varme ris cuisine og kryddér med salt, paprika og chili efter smag. Skyld de soltørrede tomater og hak i små stykker. Stabl pandekagerne med lidt sauce, tomater og rucola mellem hver pandekage.
[bloginn id="Salte pandekager med paprikasauce"]
0 kommentarer