Orzotto med pistaciepesto og svampe
Lækker vegansk cremet orzotto med svampe, pistaciepesto og soja cuisine
Ingredienser
- 350 g perlebyg
- 1,3 liter grøntsagsbouillon
- 120 g pistaciepesto (kan kan laves ud af 90 g. rå pistacienødder og 30 g. smagsneutral olie)
- 230 g svampe (rens og skær ud i skiver)
- 1 stort skalotteløg
- 120 g soja cuisine
- pistacienødder til pynt
- olivenolie, salt og peber
Sådan gør du
- Hak skalotteløget fint og sauter det med en spsk olivenolie i en stor pande
- Tilsæt svampene. Kom perlebyggen i en si og skyl den grundigt
- Kom perlebyggen ned til svampene og lad det stege med i 2-3 minutter
- Tilsæt bouillonen lidt efter lidt, imens du blander, ligesom når du laver en risotto.
- Når alt bouillonen er tilsat og absorberet i orzottoen blande du din pistaciepesto med soja cuisine og tilsætter det til din orzotto. Smag til med salt og peber.
- Lad retten køle en smule ned inden servering, og server med hakkede pistacienødder på toppen.