Mediterran pastasalat med soltørrede tomater
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 400 gram pasta
- salt
- 40 gram pinjekerner
- 1 bundt purløg
- 1 skalotteløg
- 70 gram soltørrende tomater
- 8 cherrytomater
- 1 bundt basilikum
- 75 gram cashewnødder
- 1 lille bundt rucola
Til dressingen:
- 4 spsk. lys balsamico
- salt
- peber
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på posen
- Rist pinjekernerne uden olie på en pande til de er gyldne
- Snit purløg og skalotteløg fint
- Skær de soltørrede tomater i tern og del cherrytomaterne i kvarte
- Hak ½ bundt basilikum og cashewnødderne groft
- Dressingen: krydr balsamico med salt og peber. Tilføj olie og smag til med citronsaft.
- Bland pastaen med de tilberedte ingredienser
- Hæld dressingen over og lad det trække i 15 minutter
- Vend rucolaen i og pynt med resten af basilikummen
Noter
Find økologiske ingredienser til din opskrift her:
[bloginn id="Mediterran pastasalat med soltørrede tomater"]
0 kommentarer