Mangler du et sundere alternativ til den traditionelle müslibar? Vi har denne opskrift klar til dig! Kokosolien vi bruger er simpelthen så lækker i konsistens og smag!
Crunch bar med oliven og tomat
Ingredienser
- 30 g Kokosolie økologisk bio Plaenete
- 2 Æg
- 75 g. sesampuré eller tahini
- 130 g. havreflager
- 40 g. græskarkerner
- 40 g. chiafrø
- 40 g. revet parmasan
- 30 g. oliven sort
- 30 g. tørrede tomater i olie
- 1 spsk. paprika
- Frisk timian
- 1 knivspids salt
Sådan gør du
- Tænd oven på 180°
- Steg havregryn og græskarkerner i en pande i 8-10 min, sæt dem efterfølgende til side og lad det køle af
- Smelt kokosolie ved svag varme i en gryde
- Pisk æggene med puréen og kokosolie til det er en glat konsistens. Tilsæt salt
- I en skål blandes havregrynet, græskarkernerne, chiafrø, revet parmesan og paprika.
- Tilsæt olie/puré blandingen i skålen og bland det godt
- Hak de tørrede tørrede tomater og oliven og tilsæt dem til blandingen
- Tilsæt den hakkede friske timian og bland det hele godt sammen
- Hæld blandingen i en foret kageform (20×20 cm)
- Bag i 20 minutter og lad dem køle af, før de fjernes og skæres ud i lige store stykker i den ønskede størrelse
Kan du ikke få nok at en sund bar? Find opskriften på vores Granola bar lige her.
0 kommentarer