Crunch bar med oliven og tomat

6 aug 2024 | Opskrifter

Mangler du et sundere alternativ til den traditionelle müslibar? Vi har denne opskrift klar til dig! Kokosolien vi bruger er simpelthen så lækker i konsistens og smag!

Crunch bar med oliven og tomat

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid55 minutter
Ret: Snack

Ingredienser

  • 30 g Kokosolie økologisk bio Plaenete
  • 2 Æg
  • 75 g. sesampuré eller tahini
  • 130 g. havreflager
  • 40 g. græskarkerner
  • 40 g. chiafrø
  • 40 g. revet parmasan
  • 30 g. oliven sort
  • 30 g. tørrede tomater i olie
  • 1 spsk. paprika
  • Frisk timian
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du

  • Tænd oven på 180°
  • Steg havregryn og græskarkerner i en pande i 8-10 min, sæt dem efterfølgende til side og lad det køle af
  • Smelt kokosolie ved svag varme i en gryde
  • Pisk æggene med puréen og kokosolie til det er en glat konsistens. Tilsæt salt
  • I en skål blandes havregrynet, græskarkernerne, chiafrø, revet parmesan og paprika.
  • Tilsæt olie/puré blandingen i skålen og bland det godt
  • Hak de tørrede tørrede tomater og oliven og tilsæt dem til blandingen
  • Tilsæt den hakkede friske timian og bland det hele godt sammen
  • Hæld blandingen i en foret kageform (20×20 cm)
  • Bag i 20 minutter og lad dem køle af, før de fjernes og skæres ud i lige store stykker i den ønskede størrelse

 

Kan du ikke få nok at en sund bar? Find opskriften på vores Granola bar lige her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00