Spaghettiret med stegte kikærter
Smagsfuld tomatsovs med pasta og stegte kikærter
Antal: 4 portioner
Ingredienser
- 1 pose spaghetti med vilde hvidløg
- 1 flaske mosede tomater (500 ml)
- 1 hakket løg
- 2 fed hvidløg
- 2-3 gulerødder
- 1½ tsk honning
- 1-2 spsk hvidvinseddike
- Frisk basilikum
- Salt og peber
- 1 dåse kikærter
- Olivenolie
- Salt og paprika
Sådan gør du
- Skræl og hak løg og hvidløg, steg dem til de er gennemsigtige
- Tilsæt de mosede tomater og tilføj revet gulerødder, lad de simre i 10 min
- Smag til med honning, hvidvinseddike, salt og peber
- Hak basilikummen og tilsæt den i pastasovsen kort før servering
- Hæld kikærterne på en varm pande med lidt olivenolie
- Tilføj salt og paprika efter smag
- Rist dem til de får en gylden og sprød overflade
- Anret retten toppet med kikærterne
0 kommentarer