Ovngrøntsager med trøffelolie
Trøfler er kendt som køkkenets diamant. Med Bio Planètes trøffelolie kan du nemt give dine retter den magiske smag af trøffel.
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 10 gulerødder orange og lilla
- 4 roer
- 4 rødbeder
- 1 fed hvidløg
- 1 bundt frisk salvie
- 1 håndfuld hasselnødder
- 2 spsk sesamfrø
- 3 spsk trøffelolie
- 1 granatæble
- salt og peber
Noter
Tænd ovnen og varm op til 200 grader.
Vask gulerødder, roer og rødbeder, skræl dem og skær dem i skiver på langs.
Skræl hvidløgsfed og hak det. Vask salvien og hak også denne.
Læg de hele hasselnødder på en bageplade og bag dem i 10 minutter i ovnen. Vend dem jævnligt. Lad dem køle af og knus dem i en morter.
Bland grøntsager, trøffelolie, salt, peber og hvidløg godt sammen i en stor skål.
Læg bagepapir på bagepladen og læg grøntsagerne derpå. Lad dem bage i 35 minutter. I mellemtiden, halver da granatæblet og fjern kernerne.
Afslutningsvis hæld da en lille smule trøffelolie over grøntsagerne og pynt med sesamfrø, hakket salvie, granatæblekerner, knuste hasselnødder, salt og peber.
Velbekomme!
[bloginn id="Ovngrøntsager med trøffelolie"]
0 kommentarer