Cæsarsalat
Antal: 2 personer
Ingredienser
- crutoner
- 1-2 spsk. olivenolie
- salt
- 200 gram salat
- ½ agurk
- 4 radiser
Til dressing:
- 50 gram cashewnødder
- 2 spsk. (10g) gærflager
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 70 ml vand
- 1 tsk. ahornsirup
- salt
- peber
Noter
Skyl salaten og slyng den fri for vand. Snit salaten og skær agurk og radiser i tynde skiver.
Bland alle ingredienser til dressingen og blend til det har en fin cremet konsistens.
Anret salaten på to tallerkener med grøntsager og crutoner. Dryp dressing på i ønsket mængde. [bloginn id="Cæsarsalat"]
Bland alle ingredienser til dressingen og blend til det har en fin cremet konsistens.
Anret salaten på to tallerkener med grøntsager og crutoner. Dryp dressing på i ønsket mængde. [bloginn id="Cæsarsalat"]
0 kommentarer