En lækker og nem vegansk risengrød med kanelsukker. Den helt klassiske som er utrolig nem at lave og den som de fleste kender og elsker. Vi bruger vores mandeldrikog cuisine.
Vegansk risengrød
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 2 dl. vand
- 2½ dl. brune runde ris
- 1 l. mandeldrik*
- 1 dl. Havre- eller ris cuisine*
- lidt salt
Sådan gør du
- Bring vandet i kog i en mellemstor gryde
- Tilsæt ris og rør rundt til vandet er kogt væk
- Tilsæt lidt mandeldrik (så grødrisene er dækket)og kog op
- Tilsæt resten af mandeldrikken samt havre cuisine og lad grøden simre ved svag varmen under låg
- Rør med jævne mellemrum
- Når grøden har en fast cremet konsistens, smag da til med lidt salt
- Server med kanelsukker, smørklat og et dejligt glas solbærsaft
Noter
* Findes i Biogans webshop
Vil du se flere af vores juleopskrifter? Find dem lige her.
Vores produkter kan du finde hos din lokale biogan forhandler.
0 kommentarer