Sorghum pilaf

31 maj 2021 | Opskrifter, Salat, Tilbehør, Vegansk, Vegetarisk

 

Sorghum pilaf

Lækkert tilbehør med masser af smag til f.eks. grillmaden

Ingredienser

  • 2,5 dl hel sorghum
  • 1/4 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl majs
  • 1 dl rød peber
  • 1 dl grøn peber
  • ½ jalapeno chili
  • 0,5 dl hakket persille
  • 0,75 dl tomat
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk citronpeber

Sådan gør du

  • Kog 7,5 dl vand og tilsæt de 2,5 dl hel sorghum. Lad det koge under låg ved medium varme i 45-60 minutter. Imens denne koger, kan du forberede de andre ingredienser.
  • Start med at skær løg, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, jalapeno chili og tomater i tern. Hak hvidløgene fint.
  • Kom noget olivenolie på en pande, og start med at sautér hvidløg og løget.
  • Tilsæt majs, alle peberne persille, tomater, salt og citronpeberet.
  • Lad det sauterer på panden til det meste af væsken er dampet væk (ca. 10 min).
  • Når sorghumen er færdigkogt, kommen de på panden og steges med grøntsager i ca. 10 minutter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00