Sorghum pilaf
Lækkert tilbehør med masser af smag til f.eks. grillmaden
Ingredienser
- 2,5 dl hel sorghum
- 1/4 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl majs
- 1 dl rød peber
- 1 dl grøn peber
- ½ jalapeno chili
- 0,5 dl hakket persille
- 0,75 dl tomat
- 1 tsk salt
- 1 tsk citronpeber
Sådan gør du
- Kog 7,5 dl vand og tilsæt de 2,5 dl hel sorghum. Lad det koge under låg ved medium varme i 45-60 minutter. Imens denne koger, kan du forberede de andre ingredienser.
- Start med at skær løg, rød peberfrugt, grøn peberfrugt, jalapeno chili og tomater i tern. Hak hvidløgene fint.
- Kom noget olivenolie på en pande, og start med at sautér hvidløg og løget.
- Tilsæt majs, alle peberne persille, tomater, salt og citronpeberet.
- Lad det sauterer på panden til det meste af væsken er dampet væk (ca. 10 min).
- Når sorghumen er færdigkogt, kommen de på panden og steges med grøntsager i ca. 10 minutter.
0 kommentarer