Seitan med grønne bønner og forårsløg

9 aug 2023 | Opskrifter

Seitan med grønne bønner og forårsløg er virkelig en nem og frisk ret om sommeren. Du kan finde vores økologiske seitan hos din lokale Biogan forhandler.

Seitan med grønne bønner og forårsløg

Ret: Hovedret
Keyword: køderstatning, plantebaseret, seitan, vegansk
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 glas Biogan seitan
  • 500-700 g. frosne bønner
  • sesamolie til stegning
  • 2 tsk. tamari
  • 4 fed hvidløg presset
  • 1 spsk. frisk ingefær revet
  • 1 spsk. æble- eller balsamicoeddike
  • 2 spsk. akaciehonning, agavehonning eller kokosblomstsukker
  • 1 spsk. brune sesam
  • 1 spsk sorte sesam
  • forårsløg

Sådan gør du

  • Kom sesamolie på en pande og svits bønnerne i 4-5 min.
  • Put tamari ned til bønnerne og lad det fordampe ved middel varme
  • Når væsken er fordampet, tages bønnerne af panden
  • Kom lidt olie på panden og tilsæt hvidløg og seitan
  • Brun seitan stykkerne i et par minutter
  • Bland ingefær, æbleeddike og akaciehonning i en skål
  • Kom bønnerne tilbage i panden og tilsæt marinaden
  • Sauter i et minut
  • Tilsæt sesam, sauter et minut mere og tag det af varmen
  • Smag til med salt
  • Bland forårsløg i og server med eksempelvis ris

 

Er du ligesom os, og kan du ikke få nok af seitan – så kan du finde mange flere lækre opskrifter i vores madlavnings univers.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00