Seitan med grønne bønner og forårsløg er virkelig en nem og frisk ret om sommeren. Du kan finde vores økologiske seitan hos din lokale Biogan forhandler.
Seitan med grønne bønner og forårsløg
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 glas Biogan seitan
- 500-700 g. frosne bønner
- sesamolie til stegning
- 2 tsk. tamari
- 4 fed hvidløg presset
- 1 spsk. frisk ingefær revet
- 1 spsk. æble- eller balsamicoeddike
- 2 spsk. akaciehonning, agavehonning eller kokosblomstsukker
- 1 spsk. brune sesam
- 1 spsk sorte sesam
- forårsløg
Sådan gør du
- Kom sesamolie på en pande og svits bønnerne i 4-5 min.
- Put tamari ned til bønnerne og lad det fordampe ved middel varme
- Når væsken er fordampet, tages bønnerne af panden
- Kom lidt olie på panden og tilsæt hvidløg og seitan
- Brun seitan stykkerne i et par minutter
- Bland ingefær, æbleeddike og akaciehonning i en skål
- Kom bønnerne tilbage i panden og tilsæt marinaden
- Sauter i et minut
- Tilsæt sesam, sauter et minut mere og tag det af varmen
- Smag til med salt
- Bland forårsløg i og server med eksempelvis ris
Er du ligesom os, og kan du ikke få nok af seitan – så kan du finde mange flere lækre opskrifter i vores madlavnings univers.
0 kommentarer