Skift den traditionelle burger ud med vores seitan burger – du vil ikke blive skuffet. Den bliver velsmagende og mør og er lige til at sætte tænderne i. Det er en god måde at gøre en burger mættende og vegansk på samme tid.
Seitan burger
Ingredienser
Bøffer
- 250 g seitan i glas
- 100 g kartofler
- Frisk oregano
- 1 tsk loppefrøskaller
- 3 spsk vand
- lidt mel
- salt og peber
- olie til stegning
Tilbehør til burger
- 4 burgerboller
- salat, tomat, agurk, røde løg, evt. ost.
- dressing efter ønske
Sådan gør du
- Dræn væden fra seitan.
- Kom seitan-stykkerne i en blender sammen med de kogte kartofler or oregano.
- Blend til du har en finhakket konsistens.
- Bland nu loppefrøskaller med vand og tilsæt det til massen. Blend kort.
- Form bøfferne i passende størrelser og krydder dem godt. Husk salt først tilsættes efter stegning.
- Steg nu bøfferne gyldne på en varm pande med olie
- Imens snittes grøntsager og bollerne varmes.
Du kan finde vores seitan på hylderne i din lokale Biogan forhandler. Kan du ikke få nok af madlavning, så kan du finde vores andre opskrifter lige her.
0 kommentarer