Salte pandekager med paprika
Veganske salte pandekager med paprika
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 100 g rismel
- 1 tsk natron
- 70 g kikærtemel
- 30 g boghvedemel
- 270 g Brigde risdrik
- 1/2 pose safran
- 1 knivspids salt
- 1 spsk olivenolie
Saucen
- 200 g Bridge havre cuisine
- 1 tsk sød paprika
- Krydderier efter smag
- 1 håndfuld soltørrede tomater
- 1 håndfuld rucola
Sådan gør du
- Bland mel med natron
- Bland olie, risdrik og safran. Hæld den våde blanding gradvist i skålen med mel imens du pisker
- Pisk indtil blandingen er cremet og uden klumper
- Lad blandingen stå i en halv time
- Varm en non-stick pande, sænk varmen til minimum og hæld en skefuld pandekageblanding på, Den vil hæve med det samme. Vend og varm på den anden side også. Vær forsigtig med ikke at brænd pandekagerne på
- Varm havre cuisine op og krydder med salt, paprika og chili efter smag. Skyl de soltørrede tomater og hak dem i små stykker
- Anret pandekagerne i en bunke med lidt sauce, tomater og rucola mellem hver pandekage
0 kommentarer