Salte pandekager med paprika

14 sep 2020 | Aftensmad, Bagværk, Forret, Opskrifter

 

Salte pandekager med paprika

Veganske salte pandekager med paprika
Ret: Forret, Hovedret, Snack, Tilbehør
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g rismel
  • 1 tsk natron
  • 70 g kikærtemel
  • 30 g boghvedemel
  • 270 g Brigde risdrik
  • 1/2 pose safran
  • 1 knivspids salt
  • 1 spsk olivenolie

Saucen

  • 200 g Bridge havre cuisine
  • 1 tsk sød paprika
  • Krydderier efter smag
  • 1 håndfuld soltørrede tomater
  • 1 håndfuld rucola

Sådan gør du

  • Bland mel med natron
  • Bland olie, risdrik og safran. Hæld den våde blanding gradvist i skålen med mel imens du pisker
  • Pisk indtil blandingen er cremet og uden klumper
  • Lad blandingen stå i en halv time
  • Varm en non-stick pande, sænk varmen til minimum og hæld en skefuld pandekageblanding på, Den vil hæve med det samme. Vend og varm på den anden side også. Vær forsigtig med ikke at brænd pandekagerne på
  • Varm havre cuisine op og krydder med salt, paprika og chili efter smag. Skyl de soltørrede tomater og hak dem i små stykker
  • Anret pandekagerne i en bunke med lidt sauce, tomater og rucola mellem hver pandekage

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00