Pinsa med aubergine

28 okt 2024 | Opskrifter, Tilbehør, Vegansk, Vegetarisk

Prøv vores pinsa med aubergine fyld lige nu. Pinsa er den seneste trend, som du bare ikke må gå glip af! Vores nye pinsa brød kan bruges som både pizzabund og som tilbehør til diverse retter. Brødet har sprødheden fra pizza og luftigheden fra focaccia – man får det bedste fra to verdner.

Pinsa med aubergine

Ingredienser

  • 2 stk Pinsa brød
  • 6 spsk Tomatkoncentrat*
  • ½ Aubergine
  • 1 håndfuld Basilikum frisk
  • 200 g vegansk mozzarella
  • Olivenolie*

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 °C
  • Læg pinsa brødet på en bageplade tildækket med bagepapir
  • Skær auberginen ud i tynde skiver
  • Fordel tomatkoncentratet jævnt på begge brød
  • Top pinsa brødet med auberginen
  • Hæld lidt olivenolie ud over aubergine stykkerne
  • Kom mozzarella på toppen
  • Bag pinsaerne i den forvarmede ovn i 8-10 minutter, eller indtil kanterne er gyldenbrune og den veganske mozzarella er smeltet.

Noter

*Kan findes i vores sortiment 

Pinsabrødet er vegansk og økologisk. De kan findes på vores webshop eller hos den lokale Biogan forhandler.

Vil du prøve vores andre pizza’er? Du kan finde vores opskrifter lige her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00