Peanutbutter

8 sep 2020 | Opskrifter, Pålæg, Snacks, Vegansk

 

Peanutbutter

Hjemmelavet peanutbutter

Ingredienser

  • 500 g rå peanuts
  • En knivspids salt
  • Evt. lidt olivenolie

Sådan gør du

  • Rist nødderne ca. 10 min ved 200 grader. De skal være gyldne, men må ikke blive brune
  • Køl dem af kort, og kør dem til en cremet masse i en foodprocesser. Hav tålmodighed, da det kan virke meget tørt i starten
  • Efter ca. 3-4 minutter slynges fedtsyrene ud, og smørret bliver cremet
  • Tilsæt evt. lidt olie, hvis konsistensen er for tør. Tilsæt en smule salt
  • Peanutbutter kan bruges både i det salte og søde køkken. Det smager f.eks. fantastisk med banan

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00