Vi elsker morgenmadspizza med Bionella på. Vi har, i stedet for, chokoladepandekager, prøvet at lave en pizza – det var en succes!
Morgenmadspizza med Bionella
Ingredienser
- 70 g havregryn
- 15 g revet kokos
- 2 spsk kakaopulver
- 1/2 tsk kanel
- 1 knivspids salt
- 1/2 banan
- 1 spsk lys ahorn sirup (grade A)
- 50 ml plantedrik (eksempelvis mandeldrik)
Topping
- Bionella chokocreme
- Frisk frugt efter ønske
- kokosflager eller chiafrø
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland havregryn, kokos, kakaopulver, kanel og salt i en skål.
- I en anden skål moses bananen med en gaffel.
- Tilsæt derefter ahornsirup og plantemælk og rør godt.
- Bland derefter de fugtige ingredienser med de tørre ingredienser og lad dem trække i 2-3 minutter.
- Læg havredejen på et bagepapir på en bageplade og fordel den forsigtigt ud i en tynd cirkel.
- Bag pizzadejen i cirka 15 minutter, til den er sprød.
- I mellemtiden opvarmes bionella i et vandbad.
- Tag dejen ud af ovnen, lad den køle kort af og fjern den forsigtigt fra bagepladen, og læg den på en tallerken.
- Top nu pizzaen med den flydende bionella og topping efter eget valg.
Du kan finde Bionella og alle de andre ingredienser hos din lokale Biogan forhandler eller på vores webshop.
0 kommentarer