Knækbrød er en rigtig nem snack at lave. Det kan både spises rent eller med lidt smør ovenpå. I den her opskrift har vi brugt boghvedemel til at binde dejen lidt sammen.
Knækbrød
Antal: 2 bageplader
Ingredienser
- 1 dl. sesam
- 1 dl. hørfrø
- 1 dl. græskarkerner
- 1 dl. solsikkekerner
- 1 dl. quinoaflager
- 3,5 dl. boghvedemel el. sorghum
- 1 tsk. bagepulver
- 1 dl. vand
- 1. dl. olivenolie
- 1,5 tsk. salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
- Tilsæt vand og olie. Rør dejen godt sammen. Hvis dejen er for tør, tilsæt da mere vand. Konsistensen skal være som en almindelig dej
- Del dejen i to og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Gerne 2-3 mm tyndt
- Kom dejen over på en bageplade og skær knækbrødene ud i en passende størrelse. Evt. med en pizzaskærer
- Bag knækbrødene i 23 minutter. Hold øje med dem. De er færdige, når de begynder at få farve i kanterne
- Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder
Find alle vores produkter på webshoppen eller hos din lokale Biogan forhandler.
0 kommentarer