Knækbrød

4 jul 2024 | Opskrifter

Knækbrød er en rigtig nem snack at lave. Det kan både spises rent eller med lidt smør ovenpå. I den her opskrift har vi brugt boghvedemel til at binde dejen lidt sammen.

Knækbrød

Ret: Tilbehør
Keyword: bagning, kerner, knækbrød, tilbehør, vegansk
Antal: 2 bageplader

Ingredienser

  • 1 dl. sesam
  • 1 dl. hørfrø
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1 dl. solsikkekerner
  • 1 dl. quinoaflager
  • 3,5 dl. boghvedemel el. sorghum
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl. vand
  • 1. dl. olivenolie
  • 1,5 tsk. salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
  • Tilsæt vand og olie. Rør dejen godt sammen. Hvis dejen er for tør, tilsæt da mere vand. Konsistensen skal være som en almindelig dej
  • Del dejen i to og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Gerne 2-3 mm tyndt
  • Kom dejen over på en bageplade og skær knækbrødene ud i en passende størrelse. Evt. med en pizzaskærer
  • Bag knækbrødene i 23 minutter. Hold øje med dem. De er færdige, når de begynder at få farve i kanterne
  • Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder

 

Find alle vores produkter på webshoppen eller hos din lokale Biogan forhandler.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00