Har du nogensinde smagt en fregola salat før?
Fregola salat med tomater
Antal: 4 portionere
Ingredienser
- 250 gr cherrytomater
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk sukker
- 1 tsk tørret oregano
- Salt & peber
- 1 tsk olivenolie
- 200 gr fregola perlecouscous
- 40 gr sorte oliven u/sten
- 80 gr græsk feta
- grøn pesto
- frisk oregano
- citronsaft
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 190 grader.
- Halver cherrytomater og kom dem i en bradepande med bagepapir.
- Tilsæt groft hakket hvidløg, sukker, tørret oregano, salt, peber og olivenolie - bland sammen.
- Sæt bradepanden i ovnen i ca. 25 minutter til tomaterne begynder at karamellisere.
- Tilbered fregola som anvist på posen.
- Når tomater og fregola er færdig, blandes det hele i en skål sammen med oliven i skiver, smuldret feta og pesto efter smag.
- Top af med frisk oregano og lidt citronsaft.
Vores fregola kan du købe hos din Biogan forhandler eller på vores webshop.
0 kommentarer