Enkel salat med perlebyg og kidneybønner
Farverig proteinrig salat med perlebyg, bønner og grønt
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 250 g perlebyg
- 1 citron
- 180 g tørrede kidneybønner (alternativt dåsebønner)
- 100 g abrikoser
- 50 g pinjekerner
- 2 håndfulde bredbladet persille
- Evt. flere friske grøntsager, fx peber eller agurk
Dressing
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk hvidvinseddike eller æblecidereddike
- 1 tsk honning eller sirup
- Salt og peber
Sådan gør du
- Start med at koge perlebyggen efter anvisningen på posen, tilføj evt. lidt boullion for ekstra smag. Køl perlebyggen ned efter
- Riv skallen af citronen og tilsæt skallen til perlebyggen imens stadig er lun
- Rist pinjekernerne på en tør pande
- Skær abrikoserne i mindre stykker og hak persillen fint
- Tilsæt evt. ekstra grøntsager hvis du ønsker
- Alle ingredienserne til dressingen blandes og hældes over salaten, smag til med salt og peber. Velbekomme!
0 kommentarer