Vegetarisk flammkuche med kryddertomat og rucola

8 sep 2020 | Aftensmad, Forret, Opskrifter, Vegetarisk

 

Vegetarisk flammkuche med kryddertomat og rucola

Flammkuche med kryddertomat og rucola

Ingredienser

  • 220 g mel
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 æggeblomme
  • 1/2 tsk salt
  • 100 ml vand
  • Mel til udrulning
  • 1 glas streich kryddertomat
  • Fyld efter ønske, fx. friske tomater, rucola eller grøntsager

Sådan gør du

  • Ælt melet, æggeblommerne, salt, vandet og to spsk olie til en glat dej
  • Dejkuglen smøres med resten af olien, pakkes i folie og stilles ved stuetemperatur i 30 minutter
  • Rul dejen ud i den ønskede form, smør streich på og fordel fyldet ovenpå
  • Bages i ca. 30 minutter
  • Fordel de friske grøntsager efter flammkuchen er færdigbagt

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00