Hvis der er noget vi elsker, så er det hjemmelavet vegansk is med banan crumble og jordbær. Der kan selvfølgelig komme så meget andet på isen, men lige den her blanding er vi især vild med. Vi laver vores på risdrik fra The Bridge Bio som kan findes hos din lokale Biogan forhandler og på vores webshop.
Vegansk Is med banan crumble og jordbær
Ingredienser
Til isen
- 400 ml Ris drik neutral
- 100 ml Ris cuisine
- 60 ml agavesirup
- 30 g usødede cornflakes
Til banan crumble
- 70 g tørrede bananer
- 50 g sukkerfri cornflakes
- 30 g kandiseret ingefær
- 200 g friske jordbær
Sådan gør du
- Kom risdrik og ris cuisine i en lille gryde.
- Varm op til ca. 70 grader, sluk for varmen og tilsæt cornflakes.
- Vent 10-15 minutter, og filtrer herefter blandingen og kom væsken i en ismaskine ellers frys det i en lille beholder.
- Skær det derefter i stykker og blend det i en kraftig blender, indtil du får en cremet konsistens.
- Til crumble blandes bananerne, den kandiserede ingefærog cornflakes i en blender.
- Rist blandingen i en bradepande i et par minutter, indtildet er meget sprødt, og lad det herefter køle af.
- Blend de friske jordbær, indtil du får en glat og ensartetkonsistens.
- Server isen i glas med et par skefulde jordbærkompot ogmasser af crumble.
Var is ikke lige den dessert du ledte efter? Så se alle vores andre opskrifter på desserter lige her. Vi har et hav af forskellige plantebaseret opskrifter som der er værd at tage et kig på.
Vi vil altid gerne høre din mening om vores produkter og opskrifter, så skriv endelig en kommentar nedenfor.
0 kommentarer