Har du prøvet vegansk cashew ostesovs? Prøv opskriften lige her og brug den ovenpå din pasta. Vi har brugt vores økologiske cashewnødder.
Vegansk cashew ostesovs
Vegansk ostesovs med masser af smag
Ingredienser
- 3,5 dl cashewnødder*
- 2,5 dl mandeldrik*
- 2 fed hvidløg
- 0,6 dl gærflager
- 1 jalapeno chili
- ½ tsk gurkemeje*
- ½ tsk paprika
- ½ tsk løgpulver
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk salt*
- sort peber*
Sådan gør du
- Start med at ligge cashewnødderne i blød i ca. 1 liter vand i mindst 2 timer. Denne proces er vigtig, da man ellers ikke kan blende sovsen helt glat.
- Når cashewnødderne er blødt op, kan du gå i gang med sovsen. Kom cashewnødder, hvidløg, gærflager, mandeldrik, jalapeno, gurkemeje, paprika, løgpulver, dijonsennep, salt og peber ned i en foodprocessor eller kraftig en blender og blend til du får en glat sovs.
- Smag til og tilsæt ekstra krydderier hvis du synes
Noter
*Kan findes på biogans webshop eller hos den lokale forhandler.
Den lokale forhandler har altid et stort udvalg af vores produkter, så du kan altid få ny inspiration til hvad der skal kokkereres med. Mangler inspiration til andre sovse? Find dem lige her.
0 kommentarer