Vegansk bønnesuppe
En lækker og sund bønnesuppe med hvide bønner eller butterbeans - fuld af proteiner
Ingredienser
- 500 g hvide bønner eller butterbeans
- ½ dl olivenolie
- 1 stk stort løg hakket
- 2 fed hvidløg
- 2 stk store gulerødder i skiver
- 2 stænger selleri i skiver
- 1 ds hakkede tomater
- 1 stk laurbærblad
- 6 spsk persille
- salt og peber
Sådan gør du
- Forbered bønnerne som anvist på posen
- Hak løg og hvidløg og skær gulerødder og selleri i skiver
- Opvarm olie
- Sautér løg og hvidløg
- Tilføj gulerødder, selleri og bønner
- Dæk med 1,8 liter vand og lad det koge lidt
- Tilføj tomat, 4 spsk persille og laurbærblad
- Smag til med salt og peber
- Lad suppen simre i 75-90 minutter til bønnerne er møre
- Smag til og pynt med resten af persillen
0 kommentarer