Har du smagt tempeh med nudler, broccoli og rødløgfør? Det bliver du nødt til nu, for det er en suveræn ret. Prøv at skifte de traditionelle nudler ud med vores soba nudler som du kan købe hos din lokale Biogan forhandler.
Tempeh med nudler, broccoli og rødløg
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 glas tempeh fra Biogan
- Udon eller soba nudler
- 1 stort rødløg
- 1 stort broccoli
- 4 æg
- 2-3 forårsløg
- olie til stegning
- 1 lime
- tamari
- 1 tsk. fivespice
- Pynt evt. med ristede eller saltede peanuts
Sådan gør du
- Pil løget og skær det ud i tynde strimler.
- Skær tempehen ud i tynde strimler . Tempeh smager neutralt og vi anbefaler at have dem marineret natten over. Vi kan foreslå en tamari marinade eller en chilli marinade.
- Skær broccolien i små buketter og kom det i kogende vand i et par minutter. Tag broccolien op og kog nu nudlerne i det samme vand.
- Kom lidt olie på en stor pande eller i en wok og steg tempehen i et par minutter. Tag det af, og kom herefter lidt mere olie på panden og tilføj broccolien.
- Lad broccolien svitse i et par minutter og kom herefter nudlerne i og steg igen.
- Tilsæt nu saften fra lime, fivespice og rødløg og lad det stege med i et par minutter.
- Ryk det hele til siden og kom æggene på panden. Lad dem stege i 20-30 sek. og bland herefter det hele sammen.
- Kom tempehen tilbage i panden og tilsæt tamari.
- Smag evt. til med ekstra krydderier og limesaft og pynt med forårsløg og peanuts.
Gå på jagt i vores store mad univers og find mange forskellige plantebaseret opskrifter.
0 kommentarer