Er du vild med perlespeltsalat med frikadeller og dressing? Find vores økologiske perlespelt på vores webshop eller hos din lokale forhandler, for at lave denne nemme ret.
Frikadeller med perlespeltsalat og creme fraiche dressing
Perlespeltsalat
- 2 dl. perlespelt
- ½ agurk
- 100 g. cherrytomater
- 2 forårsløg
- 1 lille rødløg
- 1 bundt purløg
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- ½ tsk. sukker
- salt og peber
Creme fraiche dressing
- 2 dl. creme fraiche (9%)
- 1 bundt purløg (finhakket)
- 1 tsk. sukker
- salt og peber
En portion frikadeller
Perlespeltsalat
- Vask perlespelten og kog dem efter anvisningen på posen
- Hæld de færdigkogte perlespelt i en si og skyl dem med koldt vand
- Snit alle grøntsager i mindre stykker
- Bland olie, citronsaft, sukker, salt og peber sammen i en skål og vend det med perlespelten og grøntsagerne
- Smag salaten til med salt og peber
Creme fraiche
- Bland det hele sammen i en skål og smag til med sukker, salt og peber
Find opskriften på frikadeller lige her. Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om vores opskrift, så efterlad gerne en kommentar.
0 kommentarer