Lækker vegansk chili sin carne
Antal: 6 personer
Ingredienser
- 250 gram kidneybønner
- 250 gram sorte bønner
- 4 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 4 fed hvidløg
- 2 stk gulerødder i tern
- 3 stk selleristænger i tern
- 2 stk peberfrugter i tern
- 2 dåser tomater
- 160 gram majs
- 1 spsk chiliflager
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk koriander
- 1 tsk cayennepeber
- 2 spsk vegansk chokolade
- 1 stk kanelstang
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Læg bønnerne i blød natten over og kog dem derefter efter posens anvisning.
- Opvarm olivenolien i en stor gryde.
- Svits løgene til de er blanke.
- Tilføj herefter hvidløg, gulerødder, selleri, peberfrugt og majs og svits det hele i 5 minutter.
- Tilføj spidskommen, koriander, cayennepeber og chiliflager og rør rundt.
- Herefter tilføjer du tomat, bønner og kanelstang og lader hele molevitten koge i ca. 25 minutter.
- Til sidst rører du chokoladestykker og vanilje i.
- Lad det koge i yderligere 5 minutter, så det trækker ekstra smag.
- Nyd retten med sprøde tortillachips eller ris kogt efter anvisningen på posen.
Noter
Find økologiske produkter til din chili sin carne her:
[bloginn id="Chili sin carne"]
0 kommentarer