Har du smagt kanelsnegle med butterbeans før? De får en utrolig cremet konsistens – og så er de jo fyldt med gode proteiner. Du kan finde vores butterbeans på vores webshop eller din lokale forhandler, som du kan finde lige her.
Kanelsnegle med butterbeans
Ingredienser
Dej
- 240 g. kogte butterbeans (100g tørrede i blød i 10 timer eller 1 dåse
- 100 g smør
- 2 æg
- 2,5 dl. mælk
- 25 g. gær
- 600-700 g. hvedemel
- 1 tsk. salt
- 4 tsk. kardemomme
Remonce
- 200 g. smør blødt
- 150 g. brun farin
- 5 spsk. kanel
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde
- Sluk for gryden og tilsæt herefter din mælk til gryden
- Kom butterbeans ned i gryden og blend det sammenmed smør/mælkeblandingen med en stavblender
- Kom nu gær ned i gryden og opløs det i blandingen
- Bland mel, kardemomme og salt i en skål
- Hæld smør/mælke/butterbeans-blandingen i skålen til røremaskinen
- Kom æg i og rør dem kort ud i blandingen
- Tilsæt kardemomme, salt og mel lidt ad gangen
- Ælt dejen til en ensartet dej (ca. 3 min i røremaskine og 10 min i hånden)
- Sæt nu dejen til hævning i ca. 30 min.
- Lav imens remoncen klar. Bland alle ingredienserne sammen og rør dem til en ensartet masse
- Rul herefter dejen tyndt ud
- Smør remoncen på hele dejen
- Rul dejen til en roulade og skær sneglene ud i ca. 20 styk
- Lad dem efterhæve i 30 min. på bagepladen med viskestykke over
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft og lad den varme op mens sneglene hæver
- Pensl dem evt. med mælk inden bagning
- Bages i 25-30minutter
Vil du hellere prøve vores traditionelle kanelsnegle? Opskriften finder du lige her.
Har du kommentar til opskriften? Så vil vi utrolig gerne høre det i kommentarfeltet nedenfor.
0 kommentarer